Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat
Click the thumbnails below to view gallery of this London Flat

Location, Location, Location...!

When our clients bought this flat near Tower Bridge they knew they'd have to address the dated kitchen, yellow tiled bathrooms, lighting and vinyl flooring. Luckily Adrienne was just a phone call away.

The design starting point was the client's collection of Asian furniture and artefacts. Adrienne made these the featured items in the flat, devising a neutral scheme so that the rich tone of the furniture would really come into its own. She sourced a contemporary black walnut table and chairs to compliment the other furniture. She designed a "floating wall" to house the large plasma television, as well as a Chinese-style A/V cabinet which was made in China of reclaimed Chinese elm. A new oak floor was laid throughout the main rooms of the flat to increase the sense of space.

The kitchen was given an ultra-modern look with handle-less bespoke white lacquered units, a granite worktop and glass splashbacks. Oak storage shelving and cupboards were designed for the Study, and Adrienne also designed the desk to meet the clients' specifications.

A small shower room was given the illusion of space with a fully-mirrored wall and limestone tiles. The en suite bathroom features a double-ended bath, black walnut joinery, limestone tiles and mirrored storage. Adrienne designed a walk-in dressing room adjacent to the master bedroom, maximizing the narrow space with shelves, drawers, double- and single-hanging, and pull-out shoe drawers.

© Adrienne Chinn - London

Photo Credit - Magdalena Plewa-Ould

 

Click thumbnail to view gallery

Interior Design of a Lounge   Overlooking The Thames   Interior Design of a Dining Room   Interior Design of a Lounge
spacer
Interior Design Detail   Interior Design Detail   Interior Design Detail   Interior Design Detail
spacer
Interior Design Detail   Interior Design Detail   Interior Design Detail   Interior Design Detail
spacer
Kitchen Design   Kitchen Design   Home Office Design   Home Office Design
spacer
Interior Design Detail   Bathroom Design   Bathroom Design   Bathroom Design
spacer
Bathroom Design Detail   Walk-in Wardrobe   Walk-in Wardrobe   Adrienne Chinn with client's Greyhound
spacer